met jouw talenten meer werkplezier


Ontdek jouw talenten en drijfveren en krijg houvast in hoe je verder wilt 

Wanneer je werkt vanuit je talenten,  werk je vanuit wie je bent. Je voelt je op je plek, bent gemotiveerd, effectief en succesvol. 

Kortom, je bent met plezier aan het werk!

Jouw talenten en drijfveren

Iedereen heeft eigen drijfveren en talenten. Als kind al wist je wat je wel en niet wilde en wat je goed kon. Het motiveerde je om verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken. Het was misschien ook wel een reden om leerkracht te worden.
Richting voor jouw loopbaan

De TMA Talentenanalyse maakt in één oogopslag duidelijk wat jouw drijfveren en talenten zijn en  voorspelt jouw mogelijke voorkeursgedrag. Met dat inzicht kun je bepalen welke functie en welke werkomgeving het best bij je passen. Je ziet waar je energie van krijgt en wat je echt leuk vindt om te doen. Op basis daarvan kun je keuzes maken hoe je verder wilt in je loopbaan.

Voorkeursgedrag

Jouw drijfveren en talenten vormen je voorkeursgedrag. Dat voorkeursgedrag is soms anders dan wat je op je werk kunt laten zien. Door de jaren heen heb je je aangepast, aan de omgeving en omstandigheden. Liggen je voorkeursgedrag en je getoonde gedrag ver uit elkaar, dan kost je dat veel energie. 

Zonde, en het leidt vaak tot minder plezier in je werk.


Als je in je werk je talenten en drijfveren kwijt kunt, dan voel je je op je plek. Je ervaart werkplezier en je bent meer gemotiveerd, effectief en succesvol.  

>