MET PLEZIER NAAR, AAN EN VAN JE WERK! DAT GUN IK JOU.


Mijn ervaringen en kennis op het gebied van onderwijs, werkgeluk en talentmanagement deel ik heel graag. Ik help je bewuster stil te staan bij wat jou energie geeft en bij het ontdekken van jouw talenten en drijfveren. Samen zoeken we naar oplossingen voor knelpunten waardoor je werkdrukbeleving verandert en je je werk met meer plezier beleeft.

84% VAN DE LEERKRACHTEN IN HET BASISONDERWIJS IS TEVREDEN MET HUN BAAN.

Werken in het onderwijs vraagt veel van je. Maar, dat heb je er voor over. Je bent er graag voor de leerlingen en je wilt je lessen goed voorbereiden. Het liefst geniet je van alle leuke momenten die je meemaakt. Eigenlijk is het het mooiste beroep dat er bestaat.

66% VAN DE LEERKRACHTEN IN HET BASISONDERWIJS ERVAART HOGE WERKDRUK.

De laatste tijd heb je steeds vaker het gevoel dat je tijd tekort komt. Dat je de leerlingen in de steek laat. Je bent na schooltijd bezig met zaken waarvan je je afvraagt: “Waarom moet ik dit doen?” Lastig. Je wilt er zo graag voor de leerlingen zijn! Je praat er met collega’s over. Hoe meer je er over praat, hoe meer stress je voelt. Het wordt je eigenlijk te veel. Je denkt erover het onderwijs te verlaten.


 


Zonde! 

HET IS HET MOOISTE BEROEP DAT ER BESTAAT.

Select Columns Layout

Nakijken, lessen voorbereiden, contact met ouders onderhouden, administratie bijwerken, extra opleiding volgen, de werkgroep draaiende houden en oh ja….over 10 minuten begint die vergadering met alle leerkrachten.

Je kan het allemaal, maar alles samen is écht teveel.

zo help ik jou aan meer werkplezier


het begint met begrip


Met het begint met begrip help ik individuele leerkrachten én teams op basisscholen bij het ervaren van meer werkplezier.

Altijd met aandacht voor wat voor jou belangrijk is en op een manier die het best bij jou past. Wil je liever niet dat het alleen om jou draait, dan kun je aansluiten bij één van de workshops of inspiratiesessies.

  • Lekker in je vel voelen
  • Talenten benutten
  • Hulp vragen
  • Grenzen aangeven
  • Aandacht op energiegevers
  • Elkaar begrijpen
  • Elkaar versterken

Hoe mooi zou het zijn als individuele talenten van alle leerkrachten bij jou op school optimaal benut worden?


Die van jou én die van je collega’s. Waar de één opziet tegen een bepaalde taak, draait de ander haar hand er niet voor om. Maar je moet het wel van elkaar weten. Elkaar willen helpen en versterken, begint met begrip.


Begrip hebben voor jezelf en begrip hebben voor elkaar. Om samen een stevig collectief te zijn.


Alleen dat waar je grip op hebt, kun je veranderen. 

>